Неработен ден на 24 май 2023 г.

Във връзка с предстоящия Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, отделът за обслужване на клиенти на “Делтасток” няма да работи на 24 май, 2023 г. (сряда).

Съответно, на 24.5.2023 г. няма да се изпълняват заявки за теглене и захранване на сметки за търговия – както чрез банков трансфер, така и на каса. Сметките за търговия ще могат да бъдат захранвани чрез кредитна/дебитна карта и в системата за онлайн разплащания ePay.

Неработен ден (8 май, 2023 г.)

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да ви информираме, че във връзка с предстоящия Гергьовден, на 8 май (понеделник) отделът за обслужване на клиенти на “Делтасток” няма да работи.

На 8 май няма да се изпълняват заявки за теглене и захранване на сметки за търговия – както чрез банков трансфер, така и на каса. Сметките за търговия ще могат да бъдат захранвани чрез кредитна/дебитна карта и в системата за онлайн разплащания ePay.

Поздрави,
Екипът на „Делтасток“

Неработен ден (1 май, 2023 г.)

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да ви информираме, че във връзка с предстоящия Ден на труда, на 1 май (понеделник) отделът за обслужване на клиенти на “Делтасток” няма да работи.

На 1 май няма да се изпълняват заявки за теглене и захранване на сметки за търговия – както чрез банков трансфер, така и на каса. Сметките за търговия ще могат да бъдат захранвани чрез кредитна/дебитна карта и в системата за онлайн разплащания ePay.

Поздрави,
Екипът на „Делтасток“

“Делтасток” АД е партньор на Национална ученическа финансиада „Капиталови пазари 2023“

Академична инициатива дава старт на Национална финансиада за средношколци „Капиталови пазари 2023“! Виртуалната борсова игра може да се използва в класната стая, за повишаване на финансовата грамотност, и за развитие на индивидуални умения за търговия с договори за разлика (ДЗР) върху реални акции на реални цени, без да се рискуват реални пари. Състезанието позволява на участниците да селектират и инвестират в ДЗР върху акции на водещи световни компании в симулирана борсова среда.

Прочети още

Неработни дни (14 и 17 април, 2023 г.)

Бихме искали да ви информираме, че във връзка с предстоящите великденски празници, отделът за обслужване на клиенти на “Делтасток” няма да работи на 14 и 17 април, 2023 г. (Разпети петък и Светли понеделник).

На 14 и 17 април няма да се изпълняват заявки за теглене и захранване на сметки за търговия – както чрез банков трансфер, така и на каса. Сметките за търговия ще могат да бъдат захранвани чрез кредитна/дебитна карта и в системата за онлайн разплащания ePay.

Поздрави,
Екипът на „Делтасток“

Неработен ден (3 март, 2023 г.)

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да ви информираме, че във връзка с предстоящия Ден на Освобождението на България, отделът за обслужване на клиенти на “Делтасток” няма да работи на 3 март, 2023 г. (петък).

Прочети още