Промени в часове за търговия и работното време на Коледа и Нова година

Уважаеми клиенти,

Бихме желали да ви информираме, че часовете за търговия на някои пазари ще бъдат променени по време на коледните и новогодишните празници.

Прочети още

Търгувайте CFD върху криптовалутата XRP (Ripple)

Уважаеми клиенти,

С удоволствие ви информираме, че от днес можете отново да търгувате CFD върху популярната криптовалута XRP (Ripple) на Ripple Labs, която „Делтасток“ добави към все по-богатото си портфолио от инструменти за търговия.

Прочети още

Финансовият отчет на Berkshire Hathaway: просперитет и купища пари сред пазарни предизвикателства

Базираният в Омаха конгломерат Berkshire Hathaway, ръководен от легендарния Уорън Бъфет, представи впечатляващи финансови резултати за второто тримесечие. Докато се радва на добри оперативни печалби и големи кешови резерви, компанията е изправена пред уникални предизвикателства, които служат за определяне на нейния стратегически подход в настоящия финансов пейзаж.

Прочети още

Константин Здравков победи в Националната ученическа финансиада „Капиталови пазари 2023“

Снимка: Стопанска академия „Д. А. Ценов“

Константин Здравков, ученик във Финансово-стопанска гимназия „Васил Левски” – гр. Добрич, победи в състезанието „Капиталови пазари 2023“, стана TOPTRADER 2023 и спечели 2000 лв. 

Националната ученическа финансиада „Капиталови пазари 2023“ беше организирана в партньорство от катедра „Финанси и кредит“ към Стопанска академия „Д. А. Ценов“, Академична фондация „Проф. д-р Минко Русенов“, която предостави наградния фонд, и „Делтасток“ АД – водещ инвестиционен посредник в България, който предостави за целите на състезанието своята платформа за търговия Delta Trading.

Прочети още

Неработен ден на 24 май 2023 г.

Във връзка с предстоящия Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, отделът за обслужване на клиенти на “Делтасток” няма да работи на 24 май, 2023 г. (сряда).

Съответно, на 24.5.2023 г. няма да се изпълняват заявки за теглене и захранване на сметки за търговия – както чрез банков трансфер, така и на каса. Сметките за търговия ще могат да бъдат захранвани чрез кредитна/дебитна карта и в системата за онлайн разплащания ePay.