“Делтасток” АД е партньор на лятното издание на Национална финансиада за ученици „Капиталови пазари 2024“

“Делтасток” АД отново е партньор на състезанието за ученици Национална финансиада “Капиталови пазари 2024” (лятно издание). Това е третото издание на съревнованието за младежи и се провежда само няколко седмици след финала на предходната финансиада, приключила на 31 май, поради големия интерес към него и динамичната пазарна среда. 

Прочети още

Неработни дни – 1 май и Великден

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да ви информираме, че във връзка с предстоящите 1 май и великденски празници, отделът за обслужване на клиенти на “Делтасток” няма да работи на 1, 3 и 6 май, 2024 г. (1 май – Ден на труда, Разпети петък и Светли понеделник).

Прочети още

“Делтасток” АД е партньор на Национална финансиада за ученици и студенти „Капиталови пазари 2024“

За втора поредна година инвестиционен посредник “Делтасток” АД е партньор на състезанието за ученици и студенти Национална финансиада “Капиталови пазари 2024”. Тя е организирана от катедра “Финанси и кредит” на Стопанска академия “Д. А. Ценов” в гр. Свищов, а наградният фонд от 12 000 лв. е осигурен от фондация “Проф. Д-р Минко Русенов”.

Прочети още

Неработен ден (4 март, 2024 г.)

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да ви информираме, че във връзка с предстоящия Ден на Освобождението на България, отделът за обслужване на клиенти на “Делтасток” няма да работи на 4 март, 2024 г. (понеделник).

Прочети още

Промени в часове за търговия и работното време на Коледа и Нова година

Уважаеми клиенти,

Бихме желали да ви информираме, че часовете за търговия на някои пазари ще бъдат променени по време на коледните и новогодишните празници.

Прочети още