Промени в часовете за търговия: лятно часово време в САЩ

Уважаеми клиенти,

Бихме желали да ви информираме, че поради преминаването към лятно часово време в САЩ, часовете за търговия на някои CFD пазари ще бъдат променени за периода 10 – 31 март.

Прочети още

Промени в часовете за търговия – 19 февруари 2024 г.

Уважаеми клиенти,

Бихме желали да ви уведомим, че във връзка с Деня на президентите (официален празник в САЩ) на 19 февруари, 2024 г. (понеделник) часовете за търговия на някои CFD пазари ще бъдат променени както следва:

Прочети още

Мeta обяви дивидент за първи път и надмина очакванията за печалби

Meta – компанията-майка на Facebook, отново влезе в заглавията с впечатляващия си отчет за приходите за четвъртото тримесечие, надминавайки очакванията на анализаторите за печалба, приходи и ръст на потребителите. Заедно с отчета, компанията обяви и първо  изплащане на дивиденти за нейните инвеститори. Тази новина доведе до скок от 15% в цената на акциите на компанията.

Прочети още

Ще бъдат ли акциите на развлекателния сектор големия хит на 2024 г.?

Въпреки тежката 2023 г., акциите на развлекателния сектор се очаква да се възстановят през 2024 г., тъй като вятърът започва да духа в друга посока. Услугите за стрийминг и игри се очаква да се възстановят, стимулирани от увеличението на рекламите и броя на по-евтините абонаменти с реклами, смятат анализатори. Развиващите се пазари, като Индонезия, също ще донесат растеж.

Прочети още

Промени в часовете за търговия – 15 януари 2024 г.

Уважаеми клиенти,

Бихме желали да ви уведомим, че във връзка с Деня на Мартин Лутър Кинг (официален празник в САЩ), на 15 януари, 2024 г. (понеделник) часовете за търговия на някои CFD пазари ще бъдат променени както следва:

Прочети още

Промени в часове за търговия и работното време на Коледа и Нова година

Уважаеми клиенти,

Бихме желали да ви информираме, че часовете за търговия на някои пазари ще бъдат променени по време на коледните и новогодишните празници.

Прочети още