Промени в часовете за търговия – 19 февруари 2024 г.

Уважаеми клиенти,

Бихме желали да ви уведомим, че във връзка с Деня на президентите (официален празник в САЩ) на 19 февруари, 2024 г. (понеделник) часовете за търговия на някои CFD пазари ще бъдат променени както следва:

Прочети още

Информация за обработката на захранвания и работно време 29.12.2023 – 02.01.2024

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да ви уведомим, че на 29.12.2023 година отдел „Обслужване на клиенти“ и отдел „Бек офис“ ще работят с клиенти до 14:00 часа.

Искания за теглене по банков път, постъпили до 11:30 часа на 29.12.2023 г., ще бъдат

Прочети още

Какво означават последните действия на Фед и ЕЦБ?

 

Последните шест седмици  оставиха пазарните участници в състояние на неизвестност по отношение на бъдещето на паричната политика на САЩ и ефектите, които тя може да има върху финансовите пазари. Докато Федералният резерв се готви да задържи лихвените си проценти, всички погледи са насочени към председателя Джеръм Пауъл, за да предложи известна яснота.

Прочети още

Анализ на EUGERMANY40

Източник: Dreamstime

Възприемаме клиентите си като част от екипа ни.  Поради това ще ви представим различни методи и подходи за анализ, които се използват от професионалните трейдъри. Стремежът ни е да развием информационна платформа, своеобразна трейдърска екосистема, с различни инструменти и информация, които биха били полезни за трейдърите и биха повишили инвестиционната култура.

Прочети още