Акциите на Beyond Meat и Shopify са вече част от Delta Trading

Уважаеми трейдъри, 

Бихме искали да ви информираме, че вече имате възможността да търгувате CFDs върху акции на Beyond Meat и Shopify през платформата Delta Trading.

Beyond Meat

Beyond Meat (BYND) е американска компания, основана през 2009 г. в Лос Анджелис, щата Калифорния. Тя произвежда растителни заместители на месото, които се продават в САЩ от 2013 г. насам, като от 2016 г. растителното кюфте за бургери вече се предлага и на международния пазар. Към дадения момент Beyond Meat предлага и заместители на телешкото, свинското и пилешкото месо, както и наденички.

Интересното за компанията е, че едва около месец след пускането на акциите ѝ на борсата през май 2019 г., тяхната стойност нарасна с 400%.

 

Shopify

Shopify (SHOP) е канадска компания, основана през 2004 г., която предлага софтуер за търговия. Първоначално създателите ѝ пишат софтуера, за да обслужват Snowdevil – тогавашният им онлайн магазин за ски екипировка. През 2006 г. те пускат на пазара самостоятелна платформа за онлайн търговия под името Shopify.

Тя включва комплект от услуги за дребни онлайн търговци, сред които са разплащания, маркетинг, доставка и инструменти за привличане на клиенти. Предлагат се и решения за физически магазини.

По данни на компанията, към края на 2018 г. тя има 800 000 клиенти в 175 страни, които за календарната 2018 г. са продали стоки на стойност $41.1 млрд.

 

Posted in Фирмени новини and tagged , , , , , .

Вашият коментар