“Делтасток” спонсорира научна лаборатория за приложни изследвания по инвестиционно банкиране в Стопанска академия „Д. А. Ценов“ – Свищов

Сн. Стопанска академия „Д. А. Ценов“ – Свищов

Тази седмица в Стопанска академия „Д. А. Ценов“ – Свищов отвори врати научна лаборатория за приложни изследвания по инвестиции и инвестиционно банкиране, спонсорирана от инвестиционен посредник “Делтасток” АД. 

Честта да прережат лентата се падна на председателя на Надзорния съвет на „Делтасток“ АД д-р Николай Колев, възпитаник на катедра „Финанси и кредит“, ректора на Академията проф. д-р Марияна Божинова. На откриването на лабораторията присъстваха и членът на Управителния съвет на „Делтасток“ АД г-н Петър Петров и г-жа Галя Йорданова, ръководител на отдел “Нормативно съответствие”, екип експерти от Националната агенция за оценяване и акредитация, зам.-ректори, зам.-председателят на Общото събрание на висшето училище, декани, ръководители катедри, преподаватели, докторанти и студенти.

След церемонията д-р Колев изрази своето задоволство от новата придобивка за обучение и научни изследвания на свищовските студенти и потвърди ангажимента на „Делтасток“ АД за инвестиции и дарения в академична инфраструктура.

Лабораторията ще прилага модела на споделен учебен фонд и ще се използва и като учебен банков салон.

Повече информация можете да откриете на сайта на Стопанска академия „Д. А. Ценов“ – Свищов.

Posted in Фирмени новини and tagged , , .

Вашият коментар