Информация за клиентите на “Делтасток” във връзка с постоянно променящата се ситуация с разпространението на COVID-19

Илюстрация на коронавирус

Източник: Unsplash | Автор: CDC

„Делтасток“ е на пазара от над 20 години и разполага с гъвкава инфраструктура, която да ви осигури непрекъсваема търговия, независимо от волатилността на пазара и пандемията от коронавирус.

Във връзка с постоянно променящата се ситуация с разпространението на COVID-19, бихме желали да ви уверим, че с цел предпазване на клиентите и служителите на „Делтасток“ АД, централният офис на „Делтасток“ ще продължи да работи с клиенти само дистанционно. При промяна на модела на работа, ще ви уведомим своевременно.

Откриване на сметки и касови операции в офиса на „Делтасток“ АД няма да бъдат възможни.

Всички останали начини за дистанционно сключване на договори и захранвания, както и тегления от клиентски сметки, остават без промяна.

По отношение на обслужването на клиенти, то ще продължи по обичайния начин чрез дистанционна комуникация по телефон, електронна поща и лайв чат.

Уведомяваме ви също, че е възможно да има временни затруднения в комуникациите чрез телефон. Вместо това ви препоръчваме да се свързвате с нас чрез лайв чат или имейл.

При наличието на промени в тези условия ще се свържем с вас своевременно. В случай че имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас през лайв чат, на frontoffice@deltastock.bg или ни се обадете на +359 2 811 50 50.

Posted in Фирмени новини and tagged , , , .

Вашият коментар