На вашето внимание: 7 нови акции и нов ETF

Нови финансови инструменти

Източник: Делтасток

Уважаеми трейдъри,

Бихме искали да ви информираме, че вече имате възможността да търгувате с няколко нови CFD-та върху акции и един ETF (Борсово-търгуван фонд).

Ето кои са те:

Акции

RA Pharmaceuticals Inc (RARX) – Американска биофармацевтична компания, основана през 2008 г. Тя разработва нов клас лекарства, които комбинират свойствата и благоприятното въздействие на антителата и малките молекули с цел лечение на автоимунни заболявания.

RCI Hospitality Holdings Inc (RICK) – Американска хоспиталити компания. Съвместно с нейните клонове тя управлява луксозни нощни клубове със забавления за възрастни, както и ресторанти, спортни барове и дискотеки.

Flow Traders (FLOW/h) – Холандска компания за високоскоростна търговия с офиси в Амстердам и Лондон. Flow Traders наскоро получи регулаторно одобрение да работи като доставчик на ликвидност в Хонконг и бе регистрирана от финансовия регулатор на Япония.

Tencent Music Entertainment Group (TME) – Китайски доставчик на услуги и приложения за стриймване на музика. Компанията има приблизително 700 милиона активни потребители и 120 милиона абонати и държи около половината от китайския пазар в този сегмент.

Roku Inc (ROKU) – Американски производител на дигитални медия плейъри и устройства за аудио и видео стрийминг. Компанията развива и рекламен бизнес и лицензира хардуера и софтуера си за ползване от трети лица.

Constellation Brands Inc (STZ)Американска компания, занимаваща се с производство и внос на бира, вино и спиртни напитки. Сред най-популярните ѝ марки се открояват бирата Corona и канадското уиски Black Velvet.

BE Semiconductor Industries (BESI/h)Холандска компания, по-известна като BESI. Разработва и произвежда полупроводници. Неотдавна присъединена към борсата Euronext Amsterdam, през 2017 г. фирмата бе оценена на около $2 млрд.

CFD-тата върху акциите на RA Pharmaceuticals Inc, RCI Hospitality Holdings Inc и Flow Traders се предлагат на 20% марджин за всички професионални клиенти. CFD-тата върху останалите акции ще се предлагат на 5% марджин за всички професионални клиенти.

На нашия уебсайт ще откриете пълен списък и подробни условия за търговия на всички CFDs върху акции, предлагани от „Делтасток“ АД.

Борсово-търгувани фондове

VIX Short-Term Futures ETF (VIXY) – следи индекс включващ фючърси върху индекса за волатилност на CBOE. Индексът VIX е по-известен като „индекс на страха“ и измерва очакванията на пазарите за волатилност.

Новият ETF ще се предлага на 5% марджин за всички професионални клиенти.

За повече информация, моля разгледайте пълните условия за търговия на CFDs върху предлаганите от “Делтасток” АД Борсово-търгувани фондове.

Моля имайте предвид, че всички нови инструменти могат да се търгуват и като Cash CFDs на 100% марджин.

Posted in Фирмени новини and tagged , , , , , , , , , , , .

Вашият коментар