Неработни дни и промени в часовете за търговия (30 април – 8 май 2020 г.)

Source: Pixabay

Бихме искали да информираме всички свои клиенти, че във връзка с предстоящите официални празници Международен ден на труда (1 май) и Гергьовден (6 май), отделът за обслужване на клиенти на “Делтасток” няма да работи. Също така, ще има и известни промени в часовете за търговия на някои CFD пазари за периода 30 април – 8 май.

Неработни дни

На 1 и 6 май няма да се изпълняват заявки за теглене и захранване на сметки за търговия – както чрез банков трансфер, така и на каса. Сметките за търговия ще могат да бъдат захранвани чрез кредитна/дебитна карта и в системата за онлайн разплащания ePay.

Промени в часовете за търговия 

30 април

Шведските акции затварят в 14:00 ч. (EEST).

1 май

– Европейските акции от Австрия, Белгия, Нидерландия, Франция, Италия, Германия, Испания и Швеция ще бъдат затворени за търговия. 

– Индексите EUGERMANY30, EUFRANCE40, EUSPAIN35, EU50, EUGEMANYMID50, EUGERMANYTEC30 и HONGKONG33 ще бъдат затворени за търговия.

8 май (почивен ден във Великобритания)

– Британските акции и индексът UK100 ще бъдат затворени за търговия.

Ограниченията се отнасят и за съответните мини и кешови инструменти.

Часовете на търговия на останалите инструменти няма да бъдат променени. В нашите Условия за търговия ще намерите актуална информация за часовете за търговия на всички предлагани финансови инструменти.

Моля, вземете тази информация предвид при планирането на финансовите си стратегии в рамките на периода.

Posted in Фирмени новини and tagged , , , , .