Нови акции и Mini Ether USD

Нарязана пица

Уважаеми трейдъри,

Увеличаваме броя на инструментите за търговия със следните нови CFD върху акции и една „мини“ криптовалута:

Акции

Dropbox Inc. (DBX): Облачно хранилище на данни, даващо възможност на потребителите да съхраняват данните си на сървъри в облак и да ги споделят с други потребители. През март Dropbox Inc. беше листната на борсата Nasdaq, като това беше най-голямото техническо IPO от след това на Snap Inc. от миналата година.

Domino’s Pizza Inc. (DPZ): Една от най-добре познатите вериги за доставка на пица в света, оперираща над 13 800 обекта в над 85 страни.

Salesforce.com Inc. (CRM): Най-голямата компания за онлайн софтуер за работа с клиенти, предлагаща CRM (customer relationship management) услуги.

Новите CFD се предлагат на 10% марджин, а също и като Cash CFD на 100% марджин.
На нашия уебсайт ще намерите пълен списък и подробни условия за търговия на всички CFD върху акции, предлагани от DeltaStock.

Криптовалути

Mini Ether USD(miniETH/USD): Вече предлагаме ‘мини’ CFD върху Ether USD (ETH/USD), които могат да бъдат търгувани на приблизително 1/10-та (10%) от цената на стандартния CFD – давайки на повече клиенти достъп до този пазар.

Можете да купувате/продавате miniEther/USD на 30% марджин и $0.60 таргет спред, с максимално количество на позицията 600 CFD.

Прочетете повече за криптовалутите или вижте пълните им условия за търговия тук.

Интересувате се от новите ни финансови инструменти?

Просто влезте в сметката си и започнете да търгувате.

 

Предупреждение за риск: Търговията на марджин носи висока степен на риск. Съществува възможност да понесете частична или пълна загуба на първоначално вложените от вас средства. Поради тази причина не трябва да инвестирате пари, които не можете да си позволите да загубите. Високото ниво на ливъридж може да увеличи както вашата печалба, така и вашата загуба.

Posted in Фирмени новини and tagged , , .

Вашият коментар