Нови CFD върху акции и борсово търгувани фондове

8 нови финансови инструменти

Източник: Делтасток

Уважаеми трейдъри,

Бихме искали да ви информираме, че вече имате възможността да търгувате с няколко нови CFD-та върху акции и един ETF (Борсово търгуван фонд).

Ето кои са те:

Акции

Tilray Inc (TLRY): Канадска компания, основана през 2018, която се занимава с отглеждане и дистрибуция на канабис за медицински цели. Предлага продуктите си в Аржентина, Австралия, Канада, Чили, Чехия, Германия, Нова Зеландия и др.

CME Group Inc (CME): Американска финансова компания, която е собственик на едни от най-големите електронни борси за опции и фючърси в Чикаго, Ню Йорк и Лондон, индексите Dow Jones и компании, предлагащи различни услуги, свързани с финансовите пазари.

Aston Martin Lagonda Global Holdings PLC (AML/u): Британска компания, която произвежда, продава и обслужва луксозните спортни коли с марките Aston Martin и Lagonda. Компанията предлага и реставрация на стари автомобили Aston Martin.

Galapagos NV (GLPG/h): Белгийска биотехнологична компания, която разработва, тества и продава иновативни лекарства за ревматоиден артрит, болестта на Крон, остеоатрит, белодробна фиброза и др.

Electronics For Imaging Inc (EFII): Американска компания, която разработва и произвежда мастиленоструйни принтери за индустриален печат върху различни материали. Фирмата осигурява и резервни части и сервиз, мастила и софтуер.

JD.com Inc (JD): Китайска компания за онлайн търговия и инфраструктурни услуги за физически магазини. В онлайн магазина JD Mall е сред основните конкуренти на Alibaba и предлага най-разнообразни стоки.

Sturm Ruger & Company Inc (RGR): Американска компания, която разработва, произвежда и продава огнестрелни оръжия с марката Ruger и калъпи за стоманени отливки.

Новите CFDs върху акциите на Tilray, CME Group, Galapagos, JD.com се предлагат на 5% марджин за Професионални Клиенти и на 20% марджин за Непрофесионални Клиенти.

CFD инструментите върху акциите на Aston Martin и Ruger се предлагат на 10% марджин за Професионални Клиенти и 20% марджин за Непрофесионални Клиенти. 

CFDs върху акциите на Electronics for Imaging се предлагат на 20% марджин както за Професионални, така и за Непрофесионални Клиенти.

Всички нови инструменти могат да се търгуват и като Cash CFDs на 100% марджин. На нашия уебсайт ще откриете пълен списък и подробни условия за търговия на всички CFDs върху акции, предлагани от Deltastock.

Борсово търгувани фондове

ETF Marijuana (MJ): Този ETF проследява представянето на индекс, следващ компаниите, които вероятно ще извлекат ползи от растящата глобална употреба на канабиса за различни цели.

Новото CFD върху ETF Marijuana се предлага на 5% марджин за Професионални Клиенти и на 20% марджин за Непрофесионални Клиенти. CFD върху ETF Marijuana Index се предлага на 20% марджин както за Професионални, така и за Непрофесионални Клиенти.

Всички нови инструменти могат да се търгуват и като Cash CFDs на 100% марджин.

За повече информация, моля разгледайте пълните условия за търговия на CFD върху предлаганите от Deltastock ETFs.

Posted in Фирмени новини and tagged , , , , , , , , , , .

Вашият коментар