Нови CFD върху акции и борсово търгувани фондове

мини почистващ робот

Източник: Pexels.com | Фотограф: Jens Mahnke

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да ви информираме, че увеличаваме броя на инструментите за търговия с 6 нови CFD върху акции и 1 нов ETF (борсово търгуван фонд).

Акции

Spotify Technology SA (SPOT): Компанията зад популярната музикална стрийминг услуга Spotify – вече достъпна в над 65 държави по света.

HEICO Corp (HEI): Успешна технологична компания, развиваща се в сферите на космическите изследвания, отбраната и електрониката.

iRobot Corp (IRBT): Компания за домашни роботи, занимаваща се с разработка и производство на различни „умни“ почистващи устройства, предвидени за работа както на закрити, така и на открити пространства.

Canopy Growth Corp (CGC): Компания, занимаваща се с отглеждане, притежаване и продажба на медицински канабис в Канада.

Cronos Group (CRON): Мулти-бранд компания, занимаваща се с инвестиции в компании, които са лицензирани или са на път да притежават лиценз за производство на медицинска марихуана за канадския пазар.

ETF

ETF EUHOLLAND25: Борсово търгуван фонд, който се стреми да следва инвестиционните резултати преди разходите на индекса EUHOLLAND25.

Новите CFD се предлагат на 20% марджин за непрофесионални клиенти (10% за професионални), а също и като Cash CFD на 100% марджин. На нашия уебсайт ще намерите пълен списък и подробни условия за търговия на всички CFD върху акции и ETFs, предлагани от DeltaStock.

Поздрави,
Екипът на DeltaStock

Posted in Фирмени новини and tagged , , , , , , , .

Вашият коментар