Нови CFD върху борсово търгувани фондове и криптовалути

На снимката: Ню Йоркската стокова борса

Източник: Pixabay.com

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да ви информираме, че увеличаваме броя на инструментите за търговия с общо 13 нови CFDs върху борсово търгувани фондове (ETFs) и 2 нови CFDs върху криптовалути.

Борсово търгувани фондове

Genomic Revolution (ARKGETF): този ETF инвестира в компании, които се стремят да удължат и качествено подобрят човешкия живот чрез последните постижения в областта на геномиката.

Digitalisation (DigitalisationETF): този ETF е с обещаващ потенциал поради нарастващата популярност и приложения на дигиталните услуги. Той следи утвърдили се и развиващи се компании, които специализират в предлагането на дигитални услуги.

Disruptive Tech (DTECETF): следва представянето на компании, които навлизат на традиционните пазари чрез нови методи за дигитално производство и дистрибуция и които биха могли да застрашат вече съществуващ пазар.

Dividend Aristocrats (EuDivAristocratsETF): следва определени капиталови ценни книжа с високи дивиденти на компании намиращи се в еврозоната.

Malaysia (EWMETF): следи инвестиционни данни за малайзийски ценни книжа.

Millennials (MILNETF): следва представянето на базирани в Щатите компании, които са популярни сред т. нар. поколение “Y” (милениали).

Robotics and Automation (RoboticsETF): този ETF разпределя инвестициите си в над 80 високотехнологични компании принадлежащи към различни отрасли – от здравеопазването и производството до авиацията и космическите полети.

Medical Breakthroughs (SBIOETF): следва акциите с малка или средна пазарна капитализация на фармацевтични и биотехнологични компании, чиито едно или повече лекарства се намират във втора или трета фаза от клиничните тестове на Американската администрация по храните и лекарствата.

Uranium (URAETF): следва компании занимаващи се с добив на уран и производството на атомни компоненти, както и такива в сферата на добива, рафинирането, изследването или производството на оборудване за урановата и атомната промишленост.

Health Care Equipment (XHEETF): следва пазарния сегмент в САЩ за медицинска апаратура, материали и принадлежности.

Innovative Technology (XITKETF): следва базирани в САЩ компании, играещи роля в най-иновативните пазарни сегменти както на технологичния сектор, така и на медийния подсектор.

Telecom (XTLETF): проследява телекомната индустрия в САЩ. Този инструмент е особено полезен в ръцете на инвеститори, които имат намерението да редуват няколко бизнес сектора и които искат да инвестират в компании предлагащи високи дивиденти.

Internet (XWEBETF): предлага инвестиционни резултати във връзка с американски уеб и интернет-базирани бизнеси, които преструктурират технологичната си инфраструктура с цел да се възползват от дигиталното облачно пространство (the cloud), Интернет на нещата (Internet of Things), голяма база от данни, нови начини за плащане и други.

Новите CFDs върху ETF се предлагат на 10% марджин за Професионални Клиенти и на 20% марджин за Непрофесионални Клиенти, както и като Cash CFDs на 100% марджин. На нашия уебсайт ще откриете пълен списък и подробни условия за търговия на всички CFDs върху ETF, предлагани от DeltaStock.

Криптовалути

Stellar (XLM/USD): представлява платформа за плащания с отворен код, която цели да обедини хората, системите за плащания и банките в едно неразделно цяло. Екипът зад Stellar има за мисия да се бори с бедността като предлага нискотарифни финансови услуги.

EOS (EOS/USD): представлява блокчейн-базирана операционна система с отворен код, която се използва за разработване на децентрализирани приложения. Често е рекламирана като “Убиецът на Ethereum”. EOS комбинира технологиите за защита на биткойн и умните контракти на Ethereum, като за в бъдеще се очаква системата да може да обработва хиляди транзакции всяка секунда.

Новите CFD върху криптовалути се предлагат на 25% марджин за Професионални Клиенти и на 50% марджин за Непрофесионални Клиенти. За повече информация моля разгледайте пълните условия за търговия на CFD върху предлаганите от DeltaStock криптовалути.

Posted in Фирмени новини and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Вашият коментар