Нови CFD за търговия (Airbnb, DoorDash)

Delta Trading - нови CFD върху акции - Airbnb & DoorDash

Източник: Dreamstime

Информираме всички свои клиенти, че разширяваме списъка с инструменти за търговия в платформата Delta Trading със CFD върху акциите на Airbnb и DoorDash.

Airbnb (ABNB)

Популярна американска онлайн платформа и приложение за краткосрочно отдаване на места за настаняване под наем с милиони потребители – наемодатели и наематели – по цял свят. Освен различни видове имоти, Airbnb предлага и различни “изживявания”, в това число и онлайн – туристически обиколки, кулинарни курсове, приключения и т.н. Airbnb е основана през 2007 г. под името AirBed & Breakfast и е базирана в Сан Франциско.

 

DoorDash (DASH)

Приложение за доставка на храна по домовете и професионални кухни под наем. Компанията е основана през 2013 г. в Калифорния и услугите ѝ са достъпни в над 4000 града в САЩ и Канада. Към януари 2020 г., още преди началото на коронавирус пандемията, DoorDash доминира на пазара на доставки на храна по домовете в САЩ, а по време на кризата се превръща в най-бързо развиващата се такава компания.

 

***

Новите CFD върху акциите на Airbnb и DoorDash се предлагат на 20% марджин за непрофесионални и професионални клиенти.

На нашия уебсайт ще откриете пълен списък и подробни условия за търговия на всички CFD инструменти, предлагани от „Делтасток“.

Posted in Фирмени новини and tagged , , , , .

Вашият коментар