Нови CFD за търговия (Coinbase, Riot Blockchain и др.)

Логото на Coinbase и BTC монета на фокус

Източник: Dreamstime | Автор: Thakingdude

Информираме всички свои клиенти, че разширяваме списъка с инструменти за търговия в платформата Delta Trading с 8 нови CFD върху акции.

Повече за всяка от компаниите можете да научите в по-долните редове.

 

Coinbase Global Inc (COIN)

Американска компания, оперираща популярната борса за криптовалути Coinbase. Основана е през 2012 г. и към март 2021 г. е най-голямата борса за криптовалути по обем в САЩ. Освен борсата и портфейла, Coinbase Global предлага и допълнителни продукти и услуги, както за частни, така и за институционални клиенти. Сред тях са Coinbase Pro, Coinbase Wallet, Coinbase Prime, Coinbase Custody, USD Coin, Coinbase Card и Coinbase Commerce.

 

 

Riot Blockchain Inc (RIOT)

Американска компания за копаене на криптовалути  (предимно биткойн), изцяло фокусирана върху развитието на тази дейност в Северна Америка.  Компанията разполага с две основни съоръжения – собствено в Тексас, както и отдаване на “копачки” под наем в щата Ню Йорк. Подразделението в Тексас е най-голямата мина за биткойн в САЩ, с капацитет от над 2.6 EH/s и консумация на енергия от над 83 MW. Основана е през 2000 г. под името Bioptix и е базирана в щата Колорадо.

 

 

Snowflake Inc (SNOW)

Американска компания за облачно съхранение и изчисления, която предлага услугите си в САЩ и по света. Те позволяват на клиентите си да съхраняват данни и да правят анализи и изчисления, изцяло базирани в облака, както и да изграждат облачно базирани приложения и да споделят данни. Основана е през 2012 г. и е базирана в щата Калифорния.

 

 

CrowdStrike Holdings Inc (CRWD)

Американска компания за облачна киберсигурност, която предлага защита от пробиви, разузнаване и разследвания на кибератаки, управление на уязвимости, логове и защита на онлайн идентичност. Разследвала е няколко нашумели кибератаки, като тази срещу Sony Pictures през 2014 г. и срещу американската Демократическа партия през 2016-2017 г. Предлага услугите си в САЩ, Австралия, Германия, Индия, Израел, Румъния и Великобритания. Основана е през 2011 г. и е базирана в щата Калифорния.

 

 

Fastly Inc (FSLY)

Американска компания, предлагаща облачна платформа за съхранение, обработка и сигурност на клиентски приложения. Основната функция на платформата е да подсигурява достъпността на различни уеб приложения. Тя включва система за доставка на съдържание, оптимизация на изображения, видео и стрийминг, облачна киберсигурност и услуги за балансиране на натоварването. Основана е през 2011 г. и е базирана в щата Калифорния.

 

 

ChargePoint Holdings Inc (CHPT)

Американска компания за станции за зареждане на електромобили. Освен че оперира мрежа от над 120 000 станции в 14 държави, тя разработва и технологията и хардуера, използвани в тях, и има 175 партньори. Освен обществените станции и станциите за компании, които да зареждат автопарка си от служебните си автомобили, ChargePoint предлага и устройства за домашна употреба. Основана е през 2007 г. и е базирана в щата Калифорния.

 

 

Blink Charging Co (BLNK)

Американска компания за станции за зареждане на електромобили. Предлага комерсиални и домашни станции, както и облачното приложение Blink Network. То осигурява управлението, поддръжката и информацията за станциите, тяхното местоположение и други свързани данни. Към края на 2020 г. компанията има мрежа от 16  617 станции в жилищни блокове, колежи, молове, летища, офис сгради и др. Основана е през 2009 г. и е базирана във щата Флорида.

 

 

American Water Works Company Inc (AWK)

Американска компания, снабдяваща с питейна вода както частни, така и бизнес потребители и няколко военни бази. Освен с водоснабдяване, компанията се занимава и с добив и пречистване на вода и обработката на отпадъчни води. Обслужва около 15 млн. души в 46 щата чрез голям брой подразделения, всяко от които е субект на различните регулации и изисквания в различните щати. Основана е през 1886 г. и е базирана в щата Ню Джърси.

 

 

На нашия уебсайт ще откриете пълен списък и подробни условия за търговия на всички CFD инструменти, предлагани от „Делтасток“.

Posted in Фирмени новини and tagged , , , , , , , , , .

Вашият коментар