Нови CFD за търговия (Enagás, Cellnex Telecom, Endesa и други)

Колаж от 4 лога на водещи испански компании

Източник: DeltaStock

Радваме се да съобщим, че клиентите ни вече имат възможността да търгуват CFD върху акции на водещи испански компании като Cellnex Telecom, Ferrovial, Siemens Gamesa и много други през платформата Delta Trading.

 

Acerinox SA (ACX/es)

Испански конгломерат, занимаващ се с производство и дистрибуция на различни видове стомана. Базираната в Мадрид компания има стоманолеярни в Испания, САЩ, Южна Африка и Малайзия, както и 18 центъра за услуги, 21 склада и 30 офиса по света.

 

 

ACS Actividades De Construccion y Servicios SA (ACS/es)

Испански холдинг, който развива дейност в сферата на строителството, инженеринга, комуникациите и индустриалните услуги. Компанията е сред глобалните лидери в строителството на обекти с обществено предназначение и има присъствие в много държави по света, включително Германия, Индия, Бразилия, Чили, Мароко и Австралия.

 

 

Aena SME SA (AENA/es)

Държавен оператор на летища в Испания. Чрез подразделението си Aena International компанията участва в управлението на 17 летища извън страната, предимно в Латинска Америка. Aena има и подразделения, които управляват различни дейности на летищата като безмитна търговия, паркинги, складове и др.

 

 

Amadeus IT Group SA (AMS/es)

Водещ испански доставчик на информационни решения за туристическата индустрия. Компанията развива дейност в две насоки: глобална дистрибуционна система и информационни решения. Международната мрежа на Amadeus осигурява услуги за търсене, цени, резервации и издаване на билети за туристически агенции, а другият ѝ клон разработва и предлага софтуерни системи за автоматизация на резервации, управление на инвентара и др.

 

 

Bankinter SA (BKT)

Испанска банка, основана през 1965. Обслужва четири основни сегмента: търговско банкиране за индивидуални клиенти, предлагащо депозити, управление на инвестиции и консултации, както и ипотеки; корпоративно банкиране за малки и средни компании, корпорации и държавни органи; потребителско финансиране, фокусирано върху заеми и кредитни карти и други, включващи онлайн банкиране и спестовни сметки.

 

 

Cellnex Telecom SA (CLNX)

Един от основните оператори на безжична комуникационна инфраструктура в Европа. Испанската компания има над 46 000 комуникационни точки и предлага пренос на глас, данни и аудиовизуално съдържание в Испания, Португалия, Италия, Швейцария, Франция, Холандия, Ирландия и Великобритания.

 

 

Enagás SA (ENG/es)

Оператор на газопреносната система на Испания. Има над 12 000 км тръби, три подземни газохранилища, както и няколко терминала за преработка на втечнен природен газ. Компанията развива дейност и в Мексико, Перу, Чили и Гърция и участва в строителството на Трансадриатическия газопровод (TAP), по който ще се доставя газ от Каспийско море за Южна Европа.

 

 

Endesa SA (ELE)

Най-големият доставчик на ток в Испания. Компанията е мажоритарна собственост на италианската Enel. Има 10 млн. клиенти в Испания и произвежда 97 600 GWh електроенергия годишно от различни електроцентрали – ядрени, на изкопаеми горива, ВЕЦ и възобновяеми източници. Освен това, Endesa има и над 10 млн. клиенти в чужбина, главно в Европа, където продава електричество.

 

 

Ferrovial SA (FER/es)

Испанска мултинационална компания, която се занимава с проектиране, изграждане, финансиране, експлоатация и поддръжка на пътна инфраструктура и обекти с обществено предназначение, услуги по строителство и поддръжка на градска инфраструктура и строителство и експлоатация на летища. Освен в Испания, Ferrovial развива дейност и в САЩ, Канада, Полша, Австралия, Нова Зеландия, Чили и Великобритания.

 

 

Merlin Properties Socimi SA (MRL/es)

Испанска компания, специализираща в управлението и експлоатацията на недвижими имоти, предимно на Пиренейския полуостров. Дейността ѝ е насочена в четири направления: офис сгради, търговски площи, логистика (складове и дистрибуционни центрове) и други.

 

 

Siemens Gamesa Renewable Energy SA (SGRE/es)

Испанска компания, специализирана в производството на вятърни турбини. Създадена е от сливането на Siemens Wind Power и Gamesa и предлага наземни и офшорни услуги в над 90 държави. Тя е вторият по големина производител на вятърни турбини.

 

***

Новите CFD върху акции се предлагат на 20% марджин за непрофесионални клиенти и на 10% марджин за професионални клиенти.

На нашия уебсайт ще откриете пълен списък и подробни условия за търговия на всички CFD инструменти, предлагани от „Делтасток“.

Posted in Фирмени новини and tagged , , , , , , , , , , , , , .

Вашият коментар