Нови CFD за търговия (Match Group, Nikola Corp и други)

8 нови финансови инструменти

Източник: DeltaStock

Информираме всички свои клиенти, че разширяваме списъка с инструменти за търговия в платформата Delta Trading с 8 нови CFD върху акции на водещи компании.

 

Delivery Hero SE (DHER/g)

Европейска мултинационална компания за доставка на храна по домовете. Тя е основана през 2011 г. в Берлин и развива дейност в над 40 страни в Европа, Близкия Изток, Азия и Латинска Америка, с популярни брандове като Foodpanda и Foodora.

 

 

DexCom Inc (DXCM)

Американска компания, която разработва и произвежда апаратура за наблюдение на нивата на кръвна захар при диабетици у дома и в болници. Продуктите ѝ се предлагат в Северна Америка, Европа, Азия и Австралия.

 

 

MGM Resorts International (MGM)

Американска компания, притежаваща курорти, хотели, казина, зали и комплекси за конференции, изложения, концерти и забавления, предимно в САЩ, но напоследък и в Китай.

 

 

Match Group Inc (MTCH)

Американска интернет компания, базирана в Далас, която притежава някои от най-популярните сайтове и приложения за онлайн запознанства: Tinder, Match.com, Meetic, OkCupid, Hinge и др.

 

 

Enphase Energy Inc (ENPH)

Американска компания, която разработва, произвежда и продава решения за производство, преобразуване и съхранение на електричество за индустрията и домашни фотоволтаични системи.

 

 

Energizer Holdings Inc (ENR)

Американска компания и един от най-големите световни производители на различни видове батерии, акумулатори, продукти за осветителни системи и грижа за автомобила, с популярни марки като Energizer, Varta и STP.

 

 

Lemonade Inc (LMND)

Американска застрахователна компания, предлагаща застраховки на дома срещу кражби, гражданска отговорност и застраховки на домашни любимци в САЩ и Европа. Работи и като застрахователен брокер.

 

 

Nikola Corporation (NKLA)

Американска компания, която разработва дизайни за камиони, задвижвани с електричество или водород, с намерението евентуално да започне и производство. Считана за основен конкурент на Tesla в сегмента на камионите.

 

***

Новите CFD върху акциите на Delivery Hero SE, DexCom Inc, MGM Resorts International, Match Group Inc, Enphase Energy Inc, Energizer Holdings Inc и Lemonade Inc се предлагат на 10% марджин за професионални клиенти, а тези на Nikola Corporation – на 20%. CFD върху акциите на осемте компании се предлагат на 20% марджин за непрофесионални клиенти.

На нашия уебсайт ще откриете пълен списък и подробни условия за търговия на всички CFD инструменти, предлагани от „Делтасток“.

Posted in Фирмени новини and tagged , , , , , , , , , , .

Вашият коментар