Нови CFD за търговия (NIO Inc, Tupperware Brands, Innovation ETF)

Нови финансови инструменти - Delta Trading

Източник: Dreamstime

Информираме всички свои клиенти, че разширяваме списъка с инструменти за търговия в платформата Delta Trading с 3 нови CFD върху акции и Борсово търгувани фондове.

Акции

NIO Inc (NIO)

Китайски производител на електрически автомобили, основан през 2014 г. и базиран в Шанхай. През 2018 г. компанията става публична и се търгува на NYSE. Сред инвеститорите в NIO са Tencent, Temasek, Baidu, Sequoia, Lenovo и TPG. До момента компанията е разработила, произвежда и продава четири модела електрически автомобила: един спортен и три SUV, като се очаква скоро да пусне на пазара още няколко, сред които миниван и седан. Наред с автомобилите, NIO има и подразделения за автосервизи, подмяна на батерии и дизайнерски облекла. Компанията участва и в състезанията за едноместни електрически автомобили FIA Formula E Championship.

 

Tupperware Brands Inc (TUP)

Американска мултилевъл маркетинг компания, основана през 1946 г. Основните продукти, които предлага, са кухненски съдове за готвене и съхранение и е най-известна с пластмасовите си кутии за съхранение на храна. Поради тази причина англоговорящите често наричат всяка пластмасова кутия за храна “tupperware”. И до ден днешен продуктите на Tupperware, достъпни в над 100 държави по света, се предлагат основно на т.нар. “Tupperware party”, на което домакинът/домакинята играе ролята на консултант, представя продуктите и ги продава на участниците, като получава различни награди от компанията, в зависимост от размера на продажбите. Други марки на компанията са Avroy Shlain, Fuller, NaturCare, Nutrimetics и Nuvo.

 

 

ETF

Innovation ETF (ARKK)

Борсово търгуван фонд, който се фокусира върху компании, разработващи подривни иновации (disruptive innovations) – технологични продукти или услуги, които имат потенциала да променят начина, по който работи светът. Сред компаниите, включени в него са такива с разработки в сферата на ДНК и генома, индустриални и енергийни иновации, автоматизация на производството, споделени технологии, услуги и инфраструктура и технологии, подобряващи ефективността на финансовите услуги. Innovation ETF е активно управляван фонд, чиято цел е дългосрочен ръст.

 

***

Новите CFD върху Innovation ETF и акциите на Tupperware Brands и NIO се предлагат на 20% марджин за непрофесионални и професионални клиенти.

На нашия уебсайт ще откриете пълен списък и подробни условия за търговия на всички CFD инструменти, предлагани от „Делтасток“.

Posted in Фирмени новини and tagged , , , , , , .

Вашият коментар