Нови CFD за търговия (Pharming Group, Palantir Technologies)

Нови финансови инструменти - Delta Trading

Източник: Dreamstime

Информираме всички свои клиенти, че разширяваме списъка с инструменти за търговия в платформата Delta Trading с 2 нови CFD върху акции.

Pharming Group NV (PHARM/h)

Нидерландска фармацевтична компания, разработваща тясно специализирани лекарства за редки заболявания: наследствена ангиоедема (внезапен масивен оток на лицето и гърлото, който може да предизвика смърт от задушаване), недостиг на различни ензими, хемофилия и проблеми с бъбреците.  Компанията е базирана в Лайден и развива дейност в Нидерландия, Франция и САЩ.

 

Palantir Technologies Inc (PLTR)

Американска софтуерна компания, разработваща решения за събиране на информация и анализ на големи бази данни (big data). Продуктите ѝ се използват в различни сфери и индустрии: национална сигурност и отбрана, здравеопазване, енергетика, производство и др. Palantir Technologies е основана през 2003 г. и е базирана в Денвър, Колорадо.

 

***

Новите CFD върху акциите на Pharming Group и Palantir Technologies се предлагат на 20% марджин за непрофесионални и професионални клиенти.

На нашия уебсайт ще откриете пълен списък и подробни условия за търговия на всички CFD инструменти, предлагани от „Делтасток“.

Posted in Фирмени новини and tagged , , , , .

Вашият коментар