Нови CFD за търговия (Roblox, Workday и др.)

Нови CFD за търговия - Roblox, Take-Two и други

Източник: Dreamstime | Автор: Делтасток

Информираме всички свои клиенти, че разширяваме списъка с инструменти за търговия в платформите Delta Trading и Deltastock MetaTrader 5 с 7 нови CFD върху акции и 1 нов CFD върху ETF.

Повече за всяка от компаниите можете да научите в по-долните редове.

 

Roblox Corp (RBLX)

Roblox Corporation (RBLX) е американска компания, разработваща онлайн платформа за забавления.

Нейната популярна мобилна игра Roblox е налична за мобилни устройства с Android и iOS, както и за Windows и конзолата Xbox и се появява през 2006 година. Освен играта, компанията предлага Roblox Studio – безплатен комплект от инструменти за разработчици на игри, Roblox Client – приложение за 3D изживявания, Roblox Education – образователна платформа и Roblox Cloud. Продуктите на Roblox се използват от клиенти по цял свят.

 

 

Take-Two Interactive Software (TTWO)

Take-two Interactive Software (TTWO) е американска холдингова компания, която разработва и продава видеоигри. Тя е една от трите най-големи компании в сектора.

Сред най-популярните ѝ заглавия са екшън игрите Max Payne и Grand Theft Auto, но компанията предлага и игри в жанровете спорт, стратегии, ролеви игри, семейно забавление, симулатори, мобилни игри и др. Продуктите на Take-Two са достъпни за всички популярни конзоли за игри и персонални компютри, както и за смартфони и таблети – Dragon City, Monster Legends и Two Dots. 

Компанията е основана през 1993 година и е базирана в Ню Йорк.

 

 

Workday Inc. (WDAY)

Workday Inc. (WDAY) е американска компания, разработваща и предлагаща бизнес софтуер.

Продуктите ѝ позволяват на клиентите да планират, изпълняват, управляват и анализират дейността си. Workday предлага и комплект инструменти за финансови операции, счетоводство, управление и контрол на финансовите процеси, както и продукти за управление на доставчици и подизпълнители и управление на човешките ресурси и ведомостта. Продуктите ѝ се предлагат под формата на абонаментни планове.

Компанията е основана през 2005 година и е базирана в Калифорния.

 

 

Epam Systems Inc. (EPAM)

Epam Systems (EPAM) е американска компания за разработка на софтуер и дигитални платформи. 

Сред продуктите и услугите, които предлага са: разработка и дизайн на софтуер, консултации, софтуерна миграция, оптимизация и интеграция, тестване на софтуер и приложения, разработка на стратегии, смарт автоматизация и др. Epam има над 280 клиенти и е активна в повече от 40 държави.

Компанията е създадена през 1993 година и е базирана недалеч от Филаделфия.

 

 

Roundhill Ball Metaverse ETF

Roundhill Ball Metaverse ETF (META) e борсово търгуван фонд (ETF), който обединява и проследява сектора на метавселената (metaverse), включен в индекса Ball Metaverse Index. Обхваща компании, занимаващи се с разработката на софтуер и хардуер за добавена и виртуална реалност, съдържание, системи за разплащания и стандарти за обмяна, а също и за изграждане на инфраструктура и видеоигри. 

 

Unity Software Inc.

Unity Software Inc. (UT) e aмериканска софтуерна компания за видео игри и платформи. Най-известният ѝ продукт е платформата Unity – лицензиран енджин за игри, който може да се използва за създаването на 2D и 3D игри за компютри, конзоли, мобилни устройства и устройства с добавена реалност. 

 

Rivian Automotive Inc.

Rivian Automotive, Inc. (RIVN) e aмериканска компания за електромобили. Разработва електрически SUV и пикап на “скейтборд” платформа, която ще може да се използва за други модели и от други компании. Планиран e и електрически микробус, както и ексклузивна верига от зарядни станции в САЩ и Канада. 

 

Matterport Inc.

Matterport, Inc. (MTTR) e aмериканска компания за пространствени данни, която предлага софтуер и камери за триизмерно заснемане и дигитализиране на сгради и застроени пространства. В допълнение, Matterport предлага софтуер за разглеждане на заснетото и такъв за симулиране на виртуална реалност. 

CFD върху акциите на Roblox и Take-Two се предлагат на 20% марджин за професионални и непрофесионални клиенти, а тези на Workday, Epam, Unity Software, Rivian и Matterport – на 50% марджин за професионални и непрофесионални клиенти. CFD върху Roundhill Ball Metaverse ETF също се предлагат на 50% марджин за професионални и непрофесионални клиенти.

На нашия уебсайт ще откриете пълен списък и подробни условия за търговия на всички CFD инструменти, предлагани от „Делтасток“.

Posted in Фирмени новини and tagged , , , , , , , , , , , , .

Вашият коментар