Нови CFD за търговия (Saudi Arabia, FireEye и още)

DeltaStock вече предлага акции на Splunk, Inseego, Aptiv, FireEye; Kingdom of Saudi Arabia ETF

Източник: DeltaStock

Вече имате възможността да търгувате Saudi Arabia ETF, както и CFD върху акции на Inseego Corp, Splunk, Aptiv и FireEye през платформата Delta Trading.

Saudi Arabia ETF (KSA)

Този инструмент цели да предостави възможност за експозиция в акции на саудитски компании като следва представянето на широк индекс, съставен от такива.

 

Inseego Corp (INSG)

Американска технологична компания, която разработва приложения и хардуерни решения за 3G, 4G и 5G, облачни (cloud) технологии, Интернет на нещата (IoT), смарт управление на градска инфраструктура, наблюдение и управление от разстояние и др. Услугите и продуктите ѝ се предлагат в цял свят. Базирана е в Сан Диего, Калифорния.

 

Splunk (SPLK)

Американска мултинационална компания, базирана в Сан Франсиско, Калифорния. Разработва и предлага софтуер за наблюдение, търсене и анализиране на машинно-генерирани данни. Продуктът Splunk позволява индексирането на данни в реално време и създаването на графики, доклади, сигнали и визуализации.

 

Aptiv (APTV)

Ирландска компания за авточасти (предимно електрически компоненти), основана през 1994 г. Към този момент основното ѝ поле на дейност се явява разработката на хардуерни и софтуерни решения за автономни автомобили. Работи в партньорство с големи автомобилни производители като Hyundai.

 

FireEye (FEYE)

Американска компания за киберсигурност. Предлага хардуер, софтуер и услуги за разследване на кибератаки, защита от зловреден софтуер и оценка на риска. Основана е през 2004 г. в Калифорния като компания за разработка на виртуални машини, но след това диверсифицира.

***

Новите CFD върху акции и Saudi Arabia ETF се предлагат на 20% марджин за непрофесионални клиенти и на 10% марджин за професионални клиенти.

На нашия уебсайт ще откриете пълен списък и подробни условия за търговия на всички CFD инструменти, предлагани от „Делтасток“.

Posted in Фирмени новини and tagged , , , , , , , , .

Вашият коментар