Нови CFDs за търговия (Aphria, Aurora Cannabis, Wacker Chemie)

Доктор с канабисови листа върху ризата

Източник: Deltastock

Уважаеми трейдъри,

Бихме искали да ви информираме, че вече имате възможността да търгувате CFD върху акции на Aphria Inc., Aurora Cannabis Inc. и Wacker Chemie AG през платформата Delta Trading.

Ето кои са те:

Aphria Inc.

Aphria Inc. (APHA) e канадска канабисна компания, търгувана на борсите за ценни книжа в Торонто и Ню Йорк. Оценена на $3 млрд. през януари 2018 г., компанията е основана през 2014 г. и става публична през 2017 г.

През 2019 г. Aphria получи лиценз от здравните власти на Канада да разработва вече съществуващия си парник с площ от близо 335 декара в Онтарио. От него компанията планира да добива около 110 тона медицински канабис годишно. В партньорство с оператора на парници Greenhouse Diamond, Aphria строи и още едно съоръжение, от което ще добива още 120 тона канабис на година.

 

Aurora Cannabis Inc.

Aurora Cannabis Inc. (ACB) e производител на медицински канабис, базиран в Едмънтън, Канада. Акциите му се търгуват на борсите в Торонто и Ню Йорк. Към края на септември 2018 г. Aurora Cannabis има осем лицензирани бази за производство, пет лиценза за продажби и развива дейност в 24 държави. С общ производствен капацитет от 500 тона годишно, Aurora Cannabis е втората по големина канабисна компания в света след канадската Canopy Growth.

 

Wacker Chemie AG

Wacker Chemie AG (WCH/g) е германска химическа компания основана през 1914 г. и е контролирана от фамилията Вакер, която държи над 50% от дяловете. Корпорацията има над 25 фабрики в Европа, Азия и Америка и произвежда силиконови гуми, полимерни продукти, химически материали и материали за полупроводници. Те се продават в над 100 държави. Годишните продажби на компанията през 2015 г. са възлезли на около €5.3 млрд.

 

***

CFDs върху акциите на Aphria и Aurora Cannabis се предлагат на 20% марджин за професионални и непрофесионални клиенти, а тези върху акциите на Wacker Chemie – на марджин от 10% за професионални клиенти и на 20% за непрофесионални клиенти.

На нашия уебсайт ще откриете пълен списък и подробни условия за търговия на всички CFD-та, предлагани от „Делтасток“.

Posted in Фирмени новини and tagged , , , , , , .

Вашият коментар