Нови CFDs за търговия (Cloudfare, Prosus, Entegris и други)

Човек държи в шепата си няколко сини пастела

Източник: Unsplash.com | Фотограф: Gaelle Marcel

Уважаеми трейдъри,

Бихме искали да ви информираме, че вече имате възможността да търгувате CFD върху акции на Cloudflare Inc., Prosus NV, Entegris Inc., Service Corporation International и Floor & Decor Holdings Inc. през платформата Delta Trading.

Cloudflare Inc.

Американска компания за облачна интернет инфраструктура, сигурност и уебсайтове, основана през 2009 г. и започнала дейността си през 2010 г. Cloudflare е една от най-големите компании, предлагащи подобни услуги, а нейните продукти са помогнали за предотвратяването на някои от най-мащабните интернет атаки. Към момента има над 20 милиона клиенти в цял свят и всеки ден броят им се увеличава с по няколко хиляди.

 

Prosus NV

Prosus е международното подразделение на южноафриканската компания за потребителски интернет услуги Naspers. Базираната в Холандия Prosus е най-голямата компания за потребителски интернет услуги в Европа и един от най-големите глобални инвеститори в сферата на интернет технологиите. Сред уебсайтовете, собственост на Prosus, са платформата за обяви и продажби OLX, онлайн магазинът eMag, компании за финансови технологии, туристически услуги, търсене на работа, разплащания, доставки на храна и др.

 

Entegris Inc

Американска компания за пречистване, управление и транспорт на материали, както и услуги за производството на полупроводници. Предлага и продукти за работа с химикали като тръби, контейнери, клапи и др. Entegris разполага с лаборатории и центрове за услуги в САЩ, Малайзия, Сингапур, Тайван, Китай, Корея, Япония, Израел, Ирландия, Германия и Франция.

 

Service Corporation International

Американска компания, предлагаща погребални стоки и услуги и гробищни имоти. Компанията разполага с 1500 ритуални домове, близо 500 гробища и крематориуми в 44 щата, осем канадски провинции и Пуерто Рико. Основана е през 1962 г. от погребалния агент Робърт Уолтрип, който наследява и значително разширява семейния бизнес. Бизнес моделът на SCI е да купува малки погребални агенции като запазва имената им и назначава предишните собственици на управленски позиции, но компанията управлява и собствен бранд – Dignity Memorial.

 

Floor & Decor Holdings Inc

Американска компания за специализирана търговия на дребно и едро с подови настилки и аксесоари за дома. Основаната през 2000 г. фирма предлага плочки, ламинат, дървен паркет и каменни материали, както и аксесоари и инструменти за монтаж и декоративни елементи за дома. Към дадения момент компанията разполага с над 100 магазина в 28 американски щата, както и със сайт за онлайн търговия.

 

***

 

Новите CFD върху акции се предлагат на 20% марджин за непрофесионални и на 10% за професионални клиенти.

На нашия уебсайт ще откриете пълен списък и подробни условия за търговия на всички CFD инструменти, предлагани от „Делтасток“.

Posted in Фирмени новини and tagged , , , , , , , , .

Вашият коментар