Нови CFDs за търговия: Slack Technologies и Gold Miners ETF

Нови инструменти за търговия - Slack и Gold Miners ETF

Източник: Deltastock

Уважаеми трейдъри,

Бихме искали да ви информираме, че вече имате възможността да търгувате CFD върху акции на Slack Technologies, както и CFD върху Gold Miners ETF, през платформата Delta Trading.

Акции

Slack Technologies

Slack Technologies (WORK) е американска компания, основана през 2009 г. в Канада под името Tiny Speck. През 2014 г. фирмата сменя името си на настоящето и се премества в Сан Франциско. Тя разработва пакета облачни приложения за съвместна работа Slack – чат, споделяне на файлове и документи и др. Освен това, Slack позволява интеграция на други услуги като Google Drive, Dropbox, Trello, GitHub и т.н. Slack има и приложения за компютър и мобилни устройства (Android и iOS).

Интересното е, че в първия ден на директното листване на NYSE, акциите на Slack бележат ръст от 48% – при референтна цена от $26, в края на деня те се търгуват за $38,50. Компанията бе оценена на $19,47 млрд.

 

Борсово-търгувани фондове

Gold Miners ETF

Gold Miners (GDX) е един от най-популярните борсово търгувани фондове (ETFs), представляващи златодобивната индустрия и се стреми да копира максимално точно представянето на индекс, включващ най-големите компании в сектора. Сред тях са Newmont Goldcorp Corp, Barrick Gold, Newcrest Mining, Kirkland Lake Gold, Royal Gold Inc. и др. ETF-ът включва и компании, занимаващи се с добив и на други ценни метали, освен злато.

ETF-ите са инструменти, които следят индекс, стока, облигации или група активи, като например индексен фонд. За разлика от взаимните фондове, ETF-ите се търгуват на борси, подобно на акциите и това ги прави сравнително достъпни финансови инструменти.

CFD-то върху акциите на Slack се предлага на 20% марджин за професионални и непрофесионални клиенти, а CFD-то върху ETF-а Gold Miners (GDX) – на 10% за професионални и на 20% за непрофесионални клиенти.

На нашия уебсайт ще откриете пълен списък и подробни условия за търговия на всички CFD-та, предлагани от „Делтасток“.

 

Posted in Фирмени новини and tagged , , , , , .

Вашият коментар