Нови криптовалути за търговия

визуализация на биткойн и други криптовалути

Ще остане ли 2017-та в историята като годината, в която криптовалутите станаха част от световната финансова система?

Трудно може да се отрече влиянието, което дигиталните валути оказаха на капиталовите пазари през изминалата година – и интереса, който това предизвика сред трейдърите по цял свят.

Във връзка с това, както и поради засилено клиентско търсене, решихме да увеличим нашия избор на CFD пазари (Bitcoin, Ether, Bitcoin Cash) с още 5 криптовалути.

Ripple (XPR/USD): Глобална мрежа, която позволява на банките да уреждат трансгранични разплащания в реално време – по прозрачен начин и на по-ниски цени.

Ethereum Classic (ETC/USD): Резултат от хард форк на оригиналния блокчейн Ethereum вледствие атаката срещу DAO през 2016 г.

Litecoin* (LTC/USD): Една от първите криптовалути след Bitcoin, често наричана „среброто сред криптовалутите“.

Dash* (DASH/USD): Позната преди като Darkcoin или XCoin, Dash предлага всички възможности на Bitcoin, но с моментални трансакции и по-голяма сигурност.

Zcash* (ZEC/USD): Предоставя допълнителна сигурност и конфиденциалност, тъй като трансакциите се записват и публикуват на блокчейна, но данни като подател, получател и сума остават скрити.

* Предлагат се и като мини CFD, които могат да бъдат търгувани на приблизително 1/10 от цената на съответния стандартен CFD, което дава на повече клиенти достъп до тези пазари.

Вече можете да заемате както къси, така и дълги позиции в новите ни CFD върху криптовалути без комисиони, при 75% марджин. Влезте в сметката си тук.

Тук ще намерите пълен списък, както и подробни условия за търговия на всички CFD върху криптовалути, предлагани от DeltaStock.

Алтернативни пазари, свързани с криптовалути

Бихме искали да ви напомним, че освен криптовалути, предлагаме и други CFD, свързани с тях – на 50% марджин, а също и като Cash CFD на 100% марджин:

Bitcoin Tracker-SEK (BITCOINETN/se) и Ether Tracker-SEK (ETHERETN/se) са борсово търгувани книжа (ETNs),чиято цел е да следят движенията съответно на Bitcoin и Ether спрямо еврото.

Акции на Bitcoin Group SE (ADE/g) – компания, фокусираща дейността си върху иновативни бизнес модели и технологии в сферата на криптовалутите и блокчейна.

Прочетете повече за търговията с криптовалути или директно влезте в сметката си, за да търгувате.

Поздрави,
DeltaStock

Предупреждение за риск: Търговията на марджин носи висока степен на риск. Съществува възможност да понесете частична или пълна загуба на първоначално вложените от вас средства. Поради тази причина не трябва да инвестирате пари, които не можете да си позволите да загубите. Високото ниво на ливъридж може да увеличи както вашата печалба, така и вашата загуба.

Posted in Фирмени новини and tagged , , , , , , .

Вашият коментар