По-ниски лихви за CFD върху криптовалути

криптовалути

Уважаеми трейдъри,

Бихме желали да ви информираме, че след като намалихме изискванията за марджин за всички наши CFD върху криптовалути, сега намаляваме и лихвите за пренос на позиции в тези инструменти.

В сила от 22 март (четвъртък) лихвата за къси позиции се намалява от 8,5% на 3,5%плюс овърнайт лихва на Fed. Лихвата за дълги позиции се намалява от 43,5% на 23,5%плюс овърнайт лихвата на Fed.

Това означава, че ако в края на работния ден държите къса позиция в CFD върху криптовалути, овърнайт лихвата на Fed (текуща 1,5%) плюс 3,5% годишно ще бъдат добавени към сметката ви – което прави 5% годишна лихва.

От друга страна, ако в края на работния ден държите дълга позиция в CFD върху криптовалути, овърнайт лихвата на Fed (текуща 1,5%) плюс 23,5% ще бъдат удържани от сметката ви – което прави 25% годишна лихва.

Имайте предвид, че лихвата се изчислява на годишна база върху общата сума на закупените или продадени CFD.

На тази страница можете да намерите повече информация за лихвите при CFD търговията.

Прочетете повече за търговията с криптовалути или директно влезте в сметката си, за да търгувате.

Поздрави,
DeltaStock

 

Предупреждение за риск: Търговията на марджин носи висока степен на риск. Съществува възможност да понесете частична или пълна загуба на първоначално вложените от вас средства. Поради тази причина не трябва да инвестирате пари, които не можете да си позволите да загубите. Високото ниво на ливъридж може да увеличи както вашата печалба, така и вашата загуба.

Posted in Фирмени новини and tagged , , , , , , , .

Вашият коментар