По-ниски марджини за CFD върху криптовалути

Мъж в костюм държи биткойн в ръка

Уважаеми клиенти,

Бихме желали да ви информираме, че от четвъртък, 15 март, намаляваме изискванията за марджин за всички наши CFD върху криптовалути на 30%.

Новите по-ниски марджини ще ви предоставят повече възможности за търговия с предлаганите от нас криптовалути, които включват осем от водещите дигитални валути – на база популярност, пазарна капитализация и потенциал за приложения в реалния свят.

Тази промяна в условията ни за търговия означава, че ако цената на ETH/USD, например, е $600, ще са ви необходими $180 като свободен марджин, за да купите/продадете 1 CFD върху Ether USD (ETH/USD).

На нашия уебсайт ще намерите пълен списък и подробни условия за търговия на всички CFD върху криптовалути, предлагани от DeltaStock.

Прочетете повече за търговията с криптовалути или директно влезте в сметката си, за да търгувате.

Поздрави,
DeltaStock

Предупреждение за риск: Търговията на марджин носи висока степен на риск. Съществува възможност да понесете частична или пълна загуба на първоначално вложените от вас средства. Поради тази причина не трябва да инвестирате пари, които не можете да си позволите да загубите. Високото ниво на ливъридж може да увеличи както вашата печалба, така и вашата загуба.

Posted in Фирмени новини and tagged , , , , , , , .

Вашият коментар