Подобрете трейдърските си умения с безплатните ни интерактивни уроци

Секция Обучение на Делтасток

Колаж: DeltaStock | Източник: Dreamstime

Време за четене: 2 минути

Както знаем, необходими са приблизително 10 000 часа за перфектното овладяване на дадено умение и онлайн търговията не е изключение. Имайки предвид това, ние вярваме, че всеки има нужда от напътствия когато навлиза в непознати води, поради което създадохме интерактивна секция Обучение за начинаещи и напреднали трейдъри. 

Ето някои от нещата, които включва тя.

 

Начинаещи? Напреднали? Имаме за всекиго по нещо

Независимо дали никога не сте търгували на пазарите или просто търсите бърз начин да опресните познанията си, ние считаме, че с безплатните ни уроци по търговия ще откриете цял нов свят от възможности и ще се приближите стъпка по-близо до целите си.

Обучителните материали са разделени на две категории: “Начинаещи” и “Напреднали”. В случай че тепърва навлизате в света на търговията, силно ви препоръчваме да започнете от тук, тъй като тази категория съдържа всичко, което трябва да знаете за различните видове финансови активи, как да разчитате и анализирате важни пазарни данни, както и да контролирате риска и да изградите първата си стратегия за търговия.

 

Какво можете да очаквате да научите от нашите уроци

Някои от обучителните материали засягат теми като:

 

– Какво е търговия на марджин (CFD търговия) и по какво тя се различава от инвестирането

– Обзор на някои от най-популярните видове финансови активи

– Как да разчитате ценови графики и котировки и да търгувате онлайн

– Как да изчислите средна цена, овърнайт позиции, дивиденти и лихви

– Въведение в изкуството на техническия и фундаменталния анализ

 -Стратегии за контрол на риска и как да използвате нареждания за търговия

– Често срещани грешки в търговията и начини да ги избегнете

– Как да изградите своята първа стратегия за търговия

 

Ние ценим вашето време, поради което сме се постарали да подредим темите по ясен и логичен начин, за да можете бързо да откриете каквото ви е необходимо. В допълнение, материалите съдържат и изобилие от примери, инфографики и основни правила на търговията, а всеки урок завършва с тест, с който да затвърдите познанията си до момента.

 

Междувременно, горещо ви препоръчваме да си откриете безплатна демо сметка, с която да разучите платформата ни за търговия Delta Trading и да прилагате наученото на практика в реална пазарна среда, без риск от загуба на средства!

 

Posted in Фирмени новини and tagged , , , .