Представяме ви 2 нови акции за търговия (Zoom & Pinterest)

Снимка на дъска със забучени бележки

Източник: Unsplash.com | Фотограф: Patrick Perkins

Уважаеми трейдъри,

Бихме искали да ви информираме, че вече имате възможността да търгувате с две нови CFD-та върху акции в платформата Delta Trading.

Pinterest (PINS) – Американска социална медия със собствено приложение, основана през 2010 г. Платформата на Pinterest предлага на потребителите си възможността да търсят информация и идеи чрез изображения, GIF-ове и видео. Създателят на компанията, Бен Силберман, я описва като „каталог на идеи“. През октомври 2018 г. Pinterest отчете 250 млн. активни потребители на месечна база.

Zoom Video Communications Inc (ZM) – Американска компания, основана през 2011 г. и предлагаща видеоконферентни услуги, базирани на облачната (cloud) технология. Софтуерът на компанията поддържа видеоконферентни разговори, чат, онлайн срещи и мобилна комуникация и колаборация и се поддържа от някои от най-големите производители на хардуер.

Новите CFD-та върху акции се предлагат на 20% марджин за непрофесионални клиенти и на 10% марджин за професионални клиенти. Те могат да се търгуват и като cash CFDs на 100% марджин.

За повече информация, моля разгледайте пълните условия за търговия на предлаганите от “Делтасток” инструменти.

Posted in Фирмени новини and tagged , , , , , .

Вашият коментар