Промени в часовете за търговия (13-27.03.2022): лятно часово време в САЩ

Лятно часово време в САЩ

Източник: Dreamstime | Фотограф: Creativeimpression

Информираме всички свои клиенти, чe поради преминаването към лятно часово време в САЩ, часовете за търговия на някои CFD пазари ще бъдат променени за периода 13 – 27 март.

Тази временна корекция се налага, тъй като САЩ преминават към лятно часово време няколко седмици по-рано от европейските страни. Ето какво отражение ще има тя върху предлаганите от нас платформи.

 

Delta Trading

– Tърговията с американски акции (вкл. при удължено работно време), американски индекси, индексът JAPAN225, злато и сребро, както и с фючърси, ще отваря и затваря един час по-рано

– Индексът EUGERMANY40 ще се търгува до 23:00* ч., а не както обикновено до 23:59 ч.

 

MetaTrader 5

– Aмериканските акции (вкл. при удължено работно време), американските индекси, индексът JAPAN225, златото и среброто, както и пазарите за UKOil и USOil, ще отварят и затварят един час по-рано. 

– Индексът EUGERMANY40 ще се търгува до 23:00* ч., а не както обикновено до 23:59 ч.

 

Моля, имайте предвид, че часовете на отваряне и затваряне на търговията с валути и криптовалути между 13 и 27 март и в двете платформи няма да бъдат повлияни от тази промяна.

*Всички часове са в източноевропейско време – ЕЕТ.

В нашите Условия за търговия ще намерите актуална информация за часовете за търговия на всички предлагани финансови инструменти.

Моля, имайте тази информация предвид при планиране на сделките си.

Posted in Пазарни новини and tagged , , , , , , , , , , , , .

Вашият коментар