Търгувайте CFD върху криптовалутата XRP (Ripple)

Уважаеми клиенти,

С удоволствие ви информираме, че от днес можете отново да търгувате CFD върху популярната криптовалута XRP (Ripple) на Ripple Labs, която „Делтасток“ добави към все по-богатото си портфолио от инструменти за търговия.

XRP (XRP/USD) е собствената криптовалута на системата за сетълмент в реално време, обмен на валута и парични преводи на блокчейн мрежата с отворен код Ripple, създадена от Ripple Labs. За разлика от традиционните криптовалути като биткойн, XRP не разчита на консенсусен механизъм за доказателство за работа, което допринася за по-високата скорост и пропускливост на трансакциите и по-ниската консумация на енергия. Вместо това криптовалутата използва уникален алгоритъм за консенсус, наречен алгоритъм за консенсус на протокола Ripple (RPCA). XRP токените се използват както като цифров актив в мрежата, така и като валута за улесняване на трансферите между различни фиатни валути.

Новодобавеното CFD върху XRP се предлага на 50% марджин за непрофесионални клиенти и на 25% марджин за професионални клиенти.

Posted in Фирмени новини and tagged , , .

Вашият коментар