Търгувайте CFD върху криптовалутите Dogecoin, Cardano, Solana и др.

От днес можете да търгувате още повече CFD върху популярни криптовалути, като Dogecoin, Cardano, Solana и др., които „Делтасток“ добави към инструментите си за търговия.

Dogecoin (DOGE) Първият т.нар. “meme coin” е създаден през 2013 година от софтуерните инженери Били Маркъс и Джаксън Палмър като “шега”. Той е базиран на популярния интернет мем “doge” и използва куче от породата Шиба Ину в логото си. Dogecoin е любимата криптовалута на Илън Мъск.

Polkadot (DOT) Собствената криптовалута на блокчейна Polkadot, стартирал през 2020. Мрежата е създадена да позволява на блокчейните да разменят съобщения и трансакции помежду си без доверена трета страна. Токенът има три ясни цели: заплащане на операции и услуги, улеснение на управлението на мрежата и обвързване на токени за връзка с други мрежи.

Cardano (ADA) Собственият токен на блокчейна Cardano – блокчейн платформа, базирана на доказателства за залог и пусната в действие през 2017 година. Тя твърди, че целта ѝ е да позволи на “носители на промяната, иноватори и визионери” да донесат положителна глобална промяна. Токенът ADA е създаден с цел да даде възможност на притежателите му да участват в дейността на мрежата и да гласуват по предложения за промени в софтуера.

Chainlink (LINK) Собственият Ethereum токен, който задвижва децентрализираната мрежа Chainlink, стартирала през 2017 година. Целта на токена е да финансира разрастването на платформата и да насърчава потребителите да създават още токени. Използва се за заплащане на услуги в мрежата като изваждане на данни от смарт договорите и за депозити, изисквани от създателите на договорите.

Uniswap (UNI) Токенът на борсата за криптовалути Uniswap. Това е най-голямата децентрализирана борса, действаща в блокчейна на Etherium и позволява на потребителите навсякъде по света да търгуват крипто без посредници. Токенът е създаден през 2020.

Solana (SOL) Собствената криптовалута на блокчейна Solana, който стартира през 2020 година. Токенът се използва за плащане на таксите за трансакции и за залози. Дава правото на притежателите да гласуват при бъдещи ъпгрейди на мрежата. Някои големи медии описват монетата като алтернатива на етера.

Всички новодобавени CFD върху криптовалути се предлагат на 50% марджин за непрофесионални клиенти и на 25% марджин за професионални клиенти.

На нашия уебсайт ще откриете пълен списък и подробни условия за търговия на всички CFD инструменти, предлагани от „Делтасток“.

 

Предупреждение за риск:

Тази статия е с информативен характер. Публикуваната тук информация не представлява предложение за покупка и/или продажба на някой от споменатите финансови инструменти. 

„Делтасток“ АД не носи отговорност за грешки, неточности или пропуски, нито за загуби, реализирани в резултат на прилагането или съобразяването с публикуваната информация.

73% от сметките на непрофесионални клиенти губят пари от ДЗР.

Posted in Пазарни новини and tagged , , , , , , .

Вашият коментар